Ελληνικό Απόσταγμα 2024

Ελληνικό Απόσταγμα 2024

KALESMA. Το Premium Liqueur Cherry που μιλάει στην καρδιά μας!

Η ΠΟΤΟΠΟΙΙΑ ΣΑΜΑΡΑ ΑΒΕΕ συμμετείχε στην έκθεση ΕΛΛΗΝΙΚΑ ΑΠΟΣΤΑΓΜΑΤΑ 2024 που πραγματοποιήθηκε την Κυριακή 21 Ιανουαρίου στο Ωδείο Αθηνών. Εκεί παρουσιάστηκαν τα καταξιωμένα προϊόντα της εταιρείας ούζο ΣΑΜΑΡΑ ΜΠΛΕ, ΚΟΚΚΙΝΟ & ΧΩΡΙΣ, αλλά την παράσταση έκλεψε το νέο premium liqueur cherry KALESMA!

Ένα liqueur με βάση βύσσινα και κεράσια Αγιάσου και επιλεγμένα μπαχαρικά. Οι επισκέπτες της εκδήλωσης, επαγγελματίες και φίλοι των αποσταγμάτων, εντυπωσιάστηκαν από το ευγενές άρωμα, την ισορροπία και την εξαιρετική επίγευση του. Το λικέρ KALESMA συμμετείχε και στην εκδήλωση «Κλασικά κοκτέιλ με ελληνικό twist» της έκθεσης ως βασική πρώτη ύλη για την παρασκευή ευφάνταστων cocktails.

Επίσης, η ΠΟΤΟΠΟΙΙΑ ΣΑΜΑΡΑ ΑΒΕΕ συμμετείχε και στην παράλληλη εκδήλωση «Το ούζο στην Λέσβο από το χθες στο σήμερα. Ιστορική αναδρομή & παραδόσεις. Masterclass με ούζα της Λέσβου». Μια εκδήλωση με πρωτοβουλία του ΣΥΝΔΕΣΜΟΥ ΠΟΤΟΠΟΙΩΝ & ΑΠΟΣΤΑΓΜΑΤΟΠΟΙΩΝ ΛΕΣΒΟΥ στην οποία μεταξύ άλλων έγινε ιστορική αναδρομή, αναφορά στις Προστατευόμενες Γεωγραφικές Ενδείξεις ούζο Μυτιλήνης & Πλωμαρίου, παρουσίαση των ξεχωριστών χαρακτηριστικών και γευστική δοκιμή σε επαγγελματίες, δημοσιογράφους και φίλους των αποσταγμάτων.

Η ΠΟΤΟΠΟΙΙΑ ΣΑΜΑΡΑ ΑΒΕΕ ιδρύθηκε το 1896 από τον Μικρασιάτη Ευστράτιο Σαμαρά και παράγει από απόσταξη 100% τους εξής τύπους ούζου:

  • Ούζο Μυτιλήνης ΣΑΜΑΡΑ 40% vol. ΜΠΛΕ. «Κλασικό & Αγαπημένο!».
  • Ούζο Μυτιλήνης ΣΑΜΑΡΑ 42% vol. ΚΟΚΚΙΝΟ. Με προσθήκη βραβευμένου μελιού ανθέων Λέσβου
    της εταιρείας ΜΕΛΙ1. «Ένα ξεχωριστό ούζο, για ξεχωριστούς ανθρώπους!».
  • Ούζο Μυτιλήνης ΣΑΜΑΡΑ 40% vol. ΧΩΡΙΣ. Με απόσταξη γλυκάνισου Λισβορίου & δημητριακών. «Το ούζο του αύριο…σήμερα!».
  • KALESMA Premium Liqueur Cherry. “KALESMA Invites you!”