Blog

Blog

Αφιέρωμα της εφημερίδας “Agrenda”

Ένα άρθρο-αφιέρωμα στην ΠΟΤΟΠΟΙΙΑ ΣΑΜΑΡΑ ΑΒΕΕ από την εφημερίδα "Agrenda", την πλέον καθιερωμένη εφημερίδα αναφοράς για τον αγροτικό [...]

Το ούζο Σαμαρά στο OLYMP TASTE AWARDS 2021

Η ΠΟΤΟΠΟΙΙΑ ΣΑΜΑΡΑ ΑΒΕΕ συμμετείχε στον διεθνή διαγωνισμό γεύσης OLYMP TASTE AWARDS 2021 που διοργανώθηκε στην Αθήνα στις [...]

Το εργοστάσιο στο Ντουραχάνι Παπάδου

Στα τέλη της δεκαετίας του ’60 (το ’67 ή το ’68) ο Νικόλαος Σαμαράς πεθαινει από φυματίωση και […]

Ο γλυκάνισος Λισβορίου

Το σημαντικότερο συστατικό που δίνει το χαρακτηριστικό άρωμα και γαλάκτωμα στο ούζο και το διαφοροποιεί από άλλα ποτά […]