Η Ποτοποιία “ΣΑΜΑΡΑ” Α.Β.Ε.Ε. σας προσκαλεί στην έκθεση «Ελληνικό Απόσταγμα» 2023, την Κυριακή 29 Ιανουαρίου 2023 στο Ωδείο Αθηνών.
Ανακαλύψετε κρυμμένους θησαυρούς της ελληνικής ποτοποιίας όπως δυσεύρετα τσίπουρα, premium ούζα διπλής και τριπλής απόσταξης, αποστάγματα φρούτων και βοτάνων, σαγηνευτικά λικέρ και εντυ- πωσιακά παλαιωμένα τσίπουρα. Θα έχετε την ευκαιρία να δοκιμάσετε αγαπημένα σας αποστάγματα σε εκδοχή κοκτέιλ από bartender και να τα συνοδεύσετε με εκλεπτυσμένους μεζέδες από το εστιατόριο Ψαράδες. Παράλληλα, μπορείτε να παρακολουθήσετε σεμινάρια και ομιλίες από γευσιγνώστες και ει- δικούς. Σας περιμένουμε στο σταντ μας, για να δοκιμάσουμε μαζί σας τα καλύτερα αποστάγματά μας.
ΠΑΡΑΛΛΗΛΕΣ ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ
Βασικές Αρχές Γευσιγνωσίας Αποσταγμάτων με τον Ανδρέα Ματθίδη DipWSET, Q – Grader – Vice Head of WSPC Education – Principal of WSPC Spirits School (15:00 – 15:45).
Ελληνική Ποτοποιία – Αποσταγματοποιία: Η επόμενη μέρα, δυναμισμός και εξέλιξη δημιουργούν ευκαιρίες, με τους Χάρη Μαυράκη και Νίκο Κατσάρο, Πρόεδρο & ΓΓ του ΣΕΑΟΠ (16:00 – 16:45).
Οινικά Αποστάγματα: όλα όσα θα θέλατε να μάθετε ρωτώντας! Ειδική ενημερωτική εκδήλωση, όπου τρεις κορυ- φαίοι στο χώρο της οινικής απόσταξης εμπειρογνώμονες απαντούν απευθείας στις ερωτήσεις του κοινού χωρίς να έχουν προηγηθεί ομιλίες. Συντονίζει η Μαρία Ζερβού MSc, Distillation Consultant-Enologist. Με τη Δήμητρα Κεχαγιά, Οινολόγο & Επιστημονική Συνεργάτη Παν/μίου Δυτικής Αττικής και τον Θάνο Καραθάνο, Αποσταγματοποιό, Πρόεδρο της Ένωσης Ελλήνων Οινολόγων & Επιστημονικό Συνεργάτη Παν/μίου Θεσσαλίας (17:00 – 18:00).
Θα μας βρείτε στο Stand 21. Σας περιμένουμε!