Κόκκινο

Ούζο Μυτιλήνης Σαμαρά

ΚΟΚΚΙΝΟ

ένα ξεχωριστό ούζο για ξεχωριστούς ανθρώπους

Μία κρυμμένη συνταγή

Όταν κάποια στιγμή, μέσα στα κιτρινισμένα κιτάπια της ποτοποιίας ανακαλύψαμε ένα σφραγισμένο φάκελο, δεν μπορούσαμε να φανταστούμε πόση γεύση και ευωδία έκρυβε μέσα του.

Ακολουθώντας με σεβασμό τις οδηγίες του προπάππου μας, φτιάξαμε το δικό μας αποσταγμένο ούζο, που με μεγάλη χαρά σας το προσφέρουμε για να συνοδεύσει με τη μεστή και ευχάριστη γέυση του τις μικρές και μεγάλες ουζοστιγμές σας.

Έξ αποστάξεως 100%

Σε χάλκινους άμβυκες 1000 λίτρων ασυνεχούς λειτουργίας σιγοβράζουν αυστηρώς επιλεγμένα υλικά όπως, γλυκάνισος Λισβορίου, κριθάρι, επεξεργασμένο νερό από την περιοχή της Γέρας, αλκοόλη γεωργικής προέλευσης (μελάσα), μαστίχα Χίου, κρεμμύδια, αλάτι για 9,5 ώρες. Παραλαμβάνονται μόνο τα 2/3 της παραγωγής (το 1/3 απορρίπτεται). Στη συνέχεια η «καρδιά» του αποστάγματος, 69ο περίπου, αραιώνεται με καθαρό επεξεργασμένο νερό και προστίθεται αγνό βραβευμένο μέλι ανθέων Λέσβου, που προμηθευόμαστε από την εταιρεία “ΜΕΛΙ ΕΝΑ“, αντί ζάχαρης. Το τελικό αποτέλεσμα είναι ένα εξαιρετικής ποιότητας ούζο το οποίο προέρχεται από 100% απόσταξη. Πληθωρική μύτη, γεμάτο σώμα και με μακρά επίγευση.

Συνοδεύει άριστα: γαρίδες ψητές, χταποδάκι σχάρας, λαδοτύρι Μυτιλήνης καθώς και μεζέδες ανατολίτικης κουζίνας.

Συσκευασίες

Κωδικός προϊόντος Περιγραφή είδους Αλκοολικός βαθμός Συσκευασίες κιβωτίου
01 - 214 Ούζο Σαμαρά 50ml 42% 144 φιάλες / κιβώτιο
01 - 801 Ούζο Σαμαρά 200ml 42% 24 φιάλες / κιβώτιο
01 - 203 Ούζο Σαμαρά 700ml 42% 6 φιάλες / κιβώτιο