Blog
Την Κυριακή 31 Μαρτίου, στη συνεδριακή αίθουσα του Επιμελητηρίου Λέσβου, ο Σύνδεσμος Ποτοποιών – Αποσταγματοποιών Λέσβου οργάνωσε την […]
KALESMA. Το Premium Liqueur Cherry που μιλάει στην καρδιά μας! Η ΠΟΤΟΠΟΙΙΑ ΣΑΜΑΡΑ ΑΒΕΕ συμμετείχε στην έκθεση ΕΛΛΗΝΙΚΑ […]
Η ΠΟΤΟΠΟΙΙΑ ΣΑΜΑΡΑ ΑΒΕΕ συμμετείχε στην έκθεση “ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΑΠΟΣΤΑΓΜΑ 2023” που διοργανώθηκε στον Ωδείο Αθηνών στην Αθήνα την […]
Η Ποτοποιία “ΣΑΜΑΡΑ” Α.Β.Ε.Ε. σας προσκαλεί στην έκθεση «Ελληνικό Απόσταγμα» 2023, την Κυριακή 29 Ιανουαρίου 2023 στο Ωδείο […]
Η ΠΟΤΟΠΟΙΙΑ ΣΑΜΑΡΑ ΑΒΕΕ έλαβε από την TUV AUSTRIA HELLAS πιστοποιητικό ασφάλειας τροφίμων…
Την Δευτέρα 30 Μαΐου 2022 στο Θέατρο Βεάκη πραγματοποιήθηκε η επίσημη παρουσίαση του βιβλίου…
Η online εφημερίδα "ΣΤΟ ΝΗΣΙ" έκανε αναφορά για τη συμμετοχή της ΠΟΤΟΠΟΙΙΑΣ ΣΑΜΑΡΑ ΑΒΕΕ στην έκθεση BIO FESTIVAL [...]
Ένα άρθρο-αφιέρωμα στην ΠΟΤΟΠΟΙΙΑ ΣΑΜΑΡΑ ΑΒΕΕ από την εφημερίδα "Agrenda", την πλέον καθιερωμένη εφημερίδα αναφοράς για τον αγροτικό [...]
Η ΠΟΤΟΠΟΙΙΑ ΣΑΜΑΡΑ ΑΒΕΕ συμμετείχε στον διεθνή διαγωνισμό γεύσης OLYMP TASTE AWARDS 2021 που διοργανώθηκε στην Αθήνα στις [...]
Στα τέλη της δεκαετίας του ’60 (το ’67 ή το ’68) ο Νικόλαος Σαμαράς πεθαινει από φυματίωση και […]
Το σημαντικότερο συστατικό που δίνει το χαρακτηριστικό άρωμα και γαλάκτωμα στο ούζο και το διαφοροποιεί από άλλα ποτά […]