Blog

Blog

Εκδήλωση Συνδέσμου Ποτοποιών Λέσβου 2024

Την Κυριακή 31 Μαρτίου, στη συνεδριακή αίθουσα του Επιμελητηρίου Λέσβου, ο Σύνδεσμος Ποτοποιών – Αποσταγματοποιών Λέσβου οργάνωσε την […]

Ελληνικό Απόσταγμα 2024

KALESMA. Το Premium Liqueur Cherry που μιλάει στην καρδιά μας! Η ΠΟΤΟΠΟΙΙΑ ΣΑΜΑΡΑ ΑΒΕΕ συμμετείχε στην έκθεση ΕΛΛΗΝΙΚΑ […]

Έκλεψε τις εντυπώσεις το Ούζο Σαμαρά “Κόκκινο”

Η ΠΟΤΟΠΟΙΙΑ ΣΑΜΑΡΑ ΑΒΕΕ συμμετείχε στην έκθεση “ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΑΠΟΣΤΑΓΜΑ 2023” που διοργανώθηκε στον Ωδείο Αθηνών στην Αθήνα την […]

Η ΠΟΤΟΠΟΙΙΑ ΣΑΜΑΡΑ Α.Β.Ε.Ε. στο “Ελληνικό Απόσταγμα” 2023

Η Ποτοποιία “ΣΑΜΑΡΑ” Α.Β.Ε.Ε. σας προσκαλεί στην έκθεση «Ελληνικό Απόσταγμα» 2023, την Κυριακή 29 Ιανουαρίου 2023 στο Ωδείο […]

Πιστοποίηση ασφάλειας τροφίμων για την ΠΟΤΟΠΟΙΙΑ ΣΑΜΑΡΑ ΑΒΕΕ

Η ΠΟΤΟΠΟΙΙΑ ΣΑΜΑΡΑ ΑΒΕΕ έλαβε από την TUV AUSTRIA HELLAS πιστοποιητικό ασφάλειας τροφίμων…

Η ΠΟΤΟΠΟΙΙΑ ΣΑΜΑΡΑ ΑΒΕΕ κοντά στον πολιτισμό και τις τέχνες

Την Δευτέρα 30 Μαΐου 2022 στο Θέατρο Βεάκη πραγματοποιήθηκε η επίσημη παρουσίαση του βιβλίου…

Αναφορά της online εφημερίδας “ΣΤΟ ΝΗΣΙ”

Η online εφημερίδα "ΣΤΟ ΝΗΣΙ" έκανε αναφορά για τη συμμετοχή της ΠΟΤΟΠΟΙΙΑΣ ΣΑΜΑΡΑ ΑΒΕΕ στην έκθεση BIO FESTIVAL [...]

Αφιέρωμα της εφημερίδας “Agrenda”

Ένα άρθρο-αφιέρωμα στην ΠΟΤΟΠΟΙΙΑ ΣΑΜΑΡΑ ΑΒΕΕ από την εφημερίδα "Agrenda", την πλέον καθιερωμένη εφημερίδα αναφοράς για τον αγροτικό [...]

Το ούζο Σαμαρά στο OLYMP TASTE AWARDS 2021

Η ΠΟΤΟΠΟΙΙΑ ΣΑΜΑΡΑ ΑΒΕΕ συμμετείχε στον διεθνή διαγωνισμό γεύσης OLYMP TASTE AWARDS 2021 που διοργανώθηκε στην Αθήνα στις [...]

Το εργοστάσιο στο Ντουραχάνι Παπάδου

Στα τέλη της δεκαετίας του ’60 (το ’67 ή το ’68) ο Νικόλαος Σαμαράς πεθαινει από φυματίωση και […]

Ο γλυκάνισος Λισβορίου

Το σημαντικότερο συστατικό που δίνει το χαρακτηριστικό άρωμα και γαλάκτωμα στο ούζο και το διαφοροποιεί από άλλα ποτά […]